Van Swieten Society

Van Swieten Society gaat de zalen in met een koffer vol meesterwerken uit de Gouden Eeuw van de klassieken. De selectie was hard maar eerlijk. Mooie muziek viel af om plaats te maken voor nog prachtiger muziek. In de vier programma’s die we komend seizoen presenteren komt onze Gouden Greep uit die eeuw voorbij: het fenomeen Mozart, vergeten muziek uit de Schotse Hooglanden, het romantisch DNA en de magie van Brahms.
Neem een kijkje in onze agenda.

De Waalse Kerk in Amsterdam

waalse-kerkNa een jaar concerteren op de vrijdagavond in de Waalse Kerk hebben we besloten onze serie op zondagmiddag voort te zetten.
Het is een luisterrijke, gezellige, goed gelegen concertzaal, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Verder is het een sfeerrijke en prachtig klinkende kerk, precies met het soort akoestiek en uitstraling waarbij onze concerten het best tot hun recht komen.
Samen met de andere ensembles maken we daar het nieuwe epicentrum van de oude muziek in Amsterdam.
We hopen onze vrijdagavond-bezoekers en ook vele nieuwe gezichten vanaf de zomer op de zondagmiddagen te mogen begroeten.
De concerten zijn op de zondagen 27 november 2016, 12 februari, 12 maart en 23 april 2017 om 15:30 uur.
Kijk verder op onze programma’s.
Voor reserveringen: www.dewaalsekerk.nl


Kaarten voor Tivoli/Vredenburg

tivoliConcerten op de bekende maandagavonden seizoen 2016-2017 in de Hertz zaal van Tivoli/Vredenburg zijn in de verkoop! Bestel nú uw losse concerten of uw abonnement voor 4 losse concerten! Klik hier